THE BASIC PRINCIPLES OF خواص عناب

The Basic Principles Of خواص عناب

The Basic Principles Of خواص عناب

Blog Article

در ادامه توصیه می‌کنیم مقاله طبع عناب چیست را هم مطالعه کنید. با آگاهی از طبع عناب و مصلح‌های آن، می‌توانید آن را متناسب با مزاجتان مصرف کرده و اینگونه به سلامتی بیشتر خود کمک خواهید کرد.

مطالعات نشان داده است که عصاره عناب انواع مختلفی از سلول‌های سرطانی از جمله سلول‌های سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین می‌برد.

یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.

در طب سنتی از میوه عناب به عنوان یک آرام بخش طبیعی برای درمان استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود.

عناب خشک منبع بسیارخوبی از کلسیم و آهن است. آهن جزئی از هموگلوبین درون گلبول‌های قرمز خون است. کلسیم نیز ماده‌ای معدنی است که در ساخت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش مهمی دارد.

محتوای فیبر موجود در عناب می تواند به بهبود هضم غذا کمک کند و از یبوست جلوگیری کند. مصرف میوه‌ی عناب هم‌چنین با بهبود فرایند گوارش در بدن در ارتباط است. این تاثیر عمدتا به دلیل وجود فیبر در این میوه است؛ ولی ساپونین‌ها و تریترپین‌های موجود در عناب نیز با بهینه‌سازی فرایند جذب مواد مغذی و بهبود تحرکات سالم غذا در مجاری گوارشی در این میان ایفای نقش می‌کنند.

با مقایسه ارزش غذایی عناب می‌توان به خواص عناب تازه و خشک نیز پی برد. در این جدول، ارزش غذایی ۱۰۰ گرم عناب تازه خام و ۱۰۰ گرم عناب خشک چینی ارائه شده است.

تحقیقات روی موش‌ها نشان می‌دهد که عصاره دانه عناب در جلوگیری از آلزایمر کمک کننده است.

عناب برای افراد سردمزاج، نفخ‌آور است. افراد سردمزاج می‌توانند عناب را با مویز بخورند.

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

عصاره عناب به صورت موضعی برای درمان انواع تحریکات و عناب پروستات التهابات پوستی از جمله پسوریازیس، اگزما و آکنه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عناب خشک شده را با عسل مخلوط کرده در محل خارش و کهیر بمالید.

برخی از خواص عناب که آن را برای قاعدگی مفید می کند عبارتند از:

در یک مطالعه آزمایشگاهی مشخص شده که استفاده از روغن عناب به تقویت فولیکول ها و افزایش رشد موی سر کمک می کند.

Report this page